Kézműves bonbonjaink 2 hónapos, táblás csokoládéink 3 hónapos szavatossági idővel rendelkeznek. Mesterséges tartósítószerek hozzáadása nélkül ennyi ideig őrzik meg élvezeti értéküket.

FIGYELEM! Nyári időszakban nem vállalunk felelősséget a csokoládé szállítása alatti hőhatás miatti olvadásra, hiszen a futárszolgálat nem hűtve szállítja a terméket. Ebben az időszakban előnyben részesítjük a személyes vásárlást üzleteinkben!

Természetesen amennyiben mégis az online rendelés és házhozszállítás mellett dönt mi igyekszünk strapabíró csomagolással ellátni a csokoládékat.

 

Cégnév / Név: Kis Kézműves Kft.

Cím: 5700 Gyula, Városház u. 21.

Személyes átvétel itt:

  • Cadeau Bonbon Manufaktúra (1053 Budapest, Veres Pálné u. 8)
  • Kézműves Cukrászda (5700 Gyula, Városház u. 21)
  • Center Kávézó (5600 Békéscsaba, Csaba Center 1. emelet)
  • Százéves cukrászda (5700 Gyula, Jókai u. 2)

Telefon: 06-66 / 466-553

E-mail: kezmuves [kukac] cukraszok.hu

Weboldal: cukraszok.hu

Adószám: 11051756-2-04

Cégjegyzék szám: 04-09-003036

Cégjegyzéket vezető bíróság: Békés Megyei Bíróság

Kapcsolattartó neve: Balogh László

Kapcsolattartó telefonszáma: +36-66-466-553

Kapcsolattartó e-mail címe: kezmuves [kukac] cukraszok.hu

Személyes átvétel: lehetőség van a megrendelésed személyes átvételére a Gyulai Kézműves Cukrászdában, Gyulai Százéves cukrászdában, Békéscsabai Csaba Centerben, Budapesti Cadeau Csokoládézóban

Express-One 1 MUNKANAPOS házhoz szállítási díjak a csomag méretétől és a fizetés módjától függően változnak az Express-One futárszolgálat díjai szerint. A rendelések feldolgozása és a csomagok feladása 3 munkanapon belül történik, a visszaigazolást követően. A kiszállítás a feladást követő 1 munkanapon belül történik a megadott címen. Amennyiben nem tartózkodnál a címen az adott munkanapon, értesítőt hagy a futár, és tudtok új időpontot egyeztetni az átvételhez.

1 munkanapos házhoz szállítás díja:

  • Rendelési súly 0-5 kg között a házhoz szállítás díja: 2540 Ft
  • Rendelési súly 5-10 kg között a házhoz szállítás díja: 3175 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 500Ft

10kg-nál nagyobb csomagok esetében a díjakat egyedileg kalkuláljuk.

Fizetési Módok

Készpénzzel személyes átvételkor

Amennyiben a személyes átvételt választja üzletünkben, akkor lehetősége van a helyszínen azt kifizetni.

Előre utalással

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, kérjük az e-mailben visszaigazolt rendelése végösszegét bankszámlánkra átutalni szíveskedjék. Az összeg számlánkon való jelentkezését követően rögtön elküldjük a termékeket Önnek! Kérjük a visszaigazoló e-mail megérkezését követő 5 banki napon belül szíveskedjen rendezni az átutalást, más esetben a rendelését semmissé nyilvánítjuk.

Utánvéttel

Ebben az esetben megrendeléséhez utánvéttel juthat hozzá. A teljes összeget a futárnak kell kifizetnie, aki ennek fejében átadja önnek a megrendelt csomagot.

Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.